Въпроси

Как да се регистрирам, за да участвам?

Трябва да се регистрирате еднократно преди Вашето първо бягане. След успешната регистрация ще получите потвърдителен имейл с линк за активиране на Вашата регистрация. Запомнете номера, под който сте се регистрирали. Той ще ви идентифицира при всяко следващо участие. В секция "Предстоящи събития" трябва да подадете заявка за участие като изберете конкретна дата със събитие от календара.

Има ли пречка,за да участвам?

Не, няма ограничения за пол и възраст. Всички, които обичат спорта са добре дошли: аматьори, професионалисти, родители с детски колички, хора с домошни любимци и т.н.

Мога ли да участвам без предварителна регистрация?

Може. Ще получите служебен номер на мястото на събитието, който да ви идентифицира до вашата регистрация.

Трябва ли да се регистрирам за всяко отделно бягане?

Не, не е необходимо. Единствено трябва да подадете заявка за участие като изберете конкретна дата със събитие от календара.

Мога ли да се регистрирам на място в деня преди самия старт?

Работим по въпроса.

Какво да правя в деня на бягането?

Не е нужно да правите нищо специфично на стартовата линия, просто трябва да сте навреме (5-10 мин. преди старта). Преди всеки старт ще има 2 минутен брифинг за кратки разяснения и информация за бягането в конкретния ден.

Къде да проверя за моя резултат?

На сайта на PlovdivRun в секцията "За бягането" от менюто може да направите справка, свързана с общото или конкретно класиране . Допълнително, след изнасяне на резултатите на сайта, всеки успешно финиширал ще получи персонален email с неговия резултат.

Какво е Възрастово постижение?

"Възрастово постижение" е начин за оценяване на отделните участници по отношение на техния пол и възраст. Възрастовата таблица за сравнение е създадена от Световната Асоциация на Атлетите Ветерани.

За какво служи Възрастовото постижение?

Таблицата на възрастовите постижения дава възможност да се сравняват постиженията на младите с по-възрастните състезатели.

Има ли изискване за брой участници?

Не, но колкото повече, толкова по-добре! Всички, които запишат 30 бягания, получават фланелка "30 PlovdivRun".

Има ли риск от злоупотреба с личната информация?

Не, ние искаме единствено това, което ни е нужно, за да Ви персонализираме сред останалите участници, а именно: Име и Фамилия, пол, дата на раждане.